Kapcsolat

Ügyfélszolgálat  :: Autoguminet webáruház


 

 Központi ügyfélszolgálat | 9.00 - 17.00  | minden munkanap

Felkészült munkatársaink várják hívását, amennyiben tanácsra van szüksége a megfelelő autógumi, alufelni vagy lemezfelni kiválasztásához, vagy segítségre a webáruház használatához ill. kérdése merült fel a szállítási, fizetési, garanciális feltételekkel kapcsolatban.

Átmenetileg telefonunk nem üzemel, az ügyfélszolgálatot a 0670/337-0073 számon lehet elérni.

 

                    +36 (1) 414-0954      info@autoguminet.hu  

 

 


 

Szállítás  :: Autoguminet webáruház

Szállítási idő | 1-3 munkanap

Magyarországi raktárkészletről történő teljesítés esetén, a szállítási idő a telefonos egyeztetéstől és a rendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanap.

 

 

Szállítási díj 

80.000 Ft alatti megrendelés esetén: 800 Ft / db 
80.000 Ft feletti megrendelés esetén: INGYENES 

 


 

Garancia :: Autoguminet webáruház

Garancia

Az Autoguminet.hu webáruház a legmagasabb minőségbiztosítási rendszereknek megfelelő termékeket értékesít, melyekre a gyártók által vállalt garanciális feltételeken kívül a  hatályos jogszabályban előírt szavatossági feltételeket is vállaljaTermékeinkre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. Garanciális feltételek részletei »

 

 

 


 

Az Autoguminet.hu weboldal üzemeltetője:

 

Üzemeltető: Gumi-Profi Team Kft.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.
Adószám: 10735442-2-41
Kibocsátó Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A téli gumik és a nyári gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. A nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson. A nyári gumiknál hiányoznak a lamellák, viszont hosszanti barázdák tarkítják a mintázatot, s nagyobb blokkok segítik a tapadást. a téli gumik sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Téli körülmények esetén a legjobb tapadása a téli guminak van, így tudjuk féktávon belül megállítani az autót, és a téli gumival tudunk a legtöbbet spórolni az üzemanyaggal is. A téli gumi anyaga a nyári gumival szemben puhább, hogy az alacsonyabb hőmérsékleten is megfelelő tapadása legyen. A keményebb nyári gumi használata télen nem javasolt, mert nem megbízható. A hideg aszfalton a nyári gumi megkeményedik, nem jól tapad, csúszik.

A nyári gumik összetétele, mintázata a különböző felhasználásuk szerint változó, így vannak sportosabb, komfortosabb, takarékosabb téli gumik is. Érdemes a saját igényeinknek megfelelő nyárigumit választani, hogy tökéletes biztonságban autózhassunk

Nyárigumi, Négyévszakos gumi, Téligumii webáruházunkban

 Téligumi, nyári gumi vagy felnit? Nálunk a legjobb helyen jár! Autógumi webáruházunkban megtalálja a vezető téli gumi, nyári gumi és felni gyártók kínálatát. Autógumik széles választékát kínáljuk: nyári gumi, téli gumi, négyévszakos gumi, személyautó gumi, terepjáró gumi, kisáruszállító gumi. A választásban segítséget nyújt autógumi és felni keresőnk, ahol könnyedén kiválaszthatja, hogy téli gumit vagy nyári gumit keres, és tovább szűkítheti a keresést járműtípusra, gumi márkára, gumi méretre. Autógumi tanácsadó szolgáltatásunk segít Önnek a legideálisabb téli gumi, nyári gumi kiválasztásában, míg blogunkban érdekes híreket olvashat az autógumik világából.

 csatlakozz