Védjegy

Azzal, hogy Ön belépett a www.autoguminet.hu autógumi, alufelni, lemezfelni, kerékőr webáruház valamely oldalára elfogadja az alábbi feltételeket.

A www.autoguminet.hu weboldalakon található tartalom az üzemeltető szellemi tulajdona.

Az AutoGuminet.hu weboldalon felhasznált logók, fényképek, márkanevek feltüntetése a termék pontosabb bemutatása, beazonosíthatósága miatt történik.  A feltüntetett védjegyek további felhasználása csak a védjegy tulajdonosának beleegyezésével lehetséges. Weboldalunk szabadon nézegethető web böngésző programokkal, személyes használat céljára tárolható és kinyomtatható.

Az AutoGuminet.hu oldalán közölt tartalmak, információk, szlogenek, grafikai megjelenések üzleti célú felhasználása, másolása tilos. 

Az üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (az autoguminet.hu oldalain közölt tartalmak, információk, szlogenek, grafikai megjelenítések, képek, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. Tilos továbbá az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni még változatlan formában is.

A www.autoguminet.hu weboldalon közölt tartalmakat, információkat, szlogeneket stb. csak az üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével, a lapra való hivatkozással lehet megtenni azzal a feltétellel, hogy az átvevő
- nem módosítja az eredeti tartalmat, információt és
- egyértelmű, a lapra utaló hivatkozást helyez el a közlésnél.

Amennyiben az oldal üzemeltetője azt tapasztalja, hogy a weboldalon szereplő tartalmakat, szlogeneket, grafikai megjelenítéseket stb. bárki az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül használja fel az 1999.évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogdíj kerül felszámításra.

 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Nyáron, hajlamosabbak vagyunk bátrabban közlekedni, hiszen azt gondoljuk, hogy nics ok rá, hogy az autó ne tudjon megállni időben. Ez persze tévedés, de egy jó minőségű gumiabroncs választásával csökkenthetjük a veszélyt. Fontos, hogy az autógumink megfelelő profilmélységgel rendelkezzen. A törvényi előírás 1,6 mm, de már egy 3-4 mm-es gumi sem alkalmas a biztonságos közlekedésre. Fontos, hogy mind a négy kerék azonos méretű, sebesség és terhelési indexű legyen. Fontos, hogy egy tengelyen egyforma minta legyen, hogy a menettulajdonság ne változzon. Persze szükség van arra is, hogy rendszeresen ellenőrizd a nyomást, így lesz megfelelő a biztonság.