Védjegy

Azzal, hogy Ön belépett a www.autoguminet.hu autógumi, alufelni, lemezfelni, kerékőr webáruház valamely oldalára elfogadja az alábbi feltételeket.

A www.autoguminet.hu weboldalakon található tartalom az üzemeltető szellemi tulajdona.

Az autoguminet.hu weboldalon felhasznált logók, fényképek, márkanevek feltüntetése a termék pontosabb bemutatása, beazonosíthatósága miatt történik.  A feltüntetett védjegyek további felhasználása csak a védjegy tulajdonosának beleegyezésével lehetséges. Weboldalunk szabadon nézegethető web böngésző programokkal, személyes használat céljára tárolható és kinyomtatható.

Az autoguminet.hu oldalán közölt tartalmak, információk, szlogenek, grafikai megjelenések üzleti célú felhasználása, másolása tilos. 

Az üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (az autoguminet.hu oldalain közölt tartalmak, információk, szlogenek, grafikai megjelenítések, képek, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. Tilos továbbá az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni még változatlan formában is.

A www.autoguminet.hu weboldalon közölt tartalmakat, információkat, szlogeneket stb. csak az üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével, a lapra való hivatkozással lehet megtenni azzal a feltétellel, hogy az átvevő
- nem módosítja az eredeti tartalmat, információt és
- egyértelmű, a lapra utaló hivatkozást helyez el a közlésnél.

Amennyiben az oldal üzemeltetője azt tapasztalja, hogy a weboldalon szereplő tartalmakat, szlogeneket, grafikai megjelenítéseket stb. bárki az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül használja fel az 1999.évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogdíj kerül felszámításra.

 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A téli gumik és a nyári gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. A nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson. A nyári gumiknál hiányoznak a lamellák, viszont hosszanti barázdák tarkítják a mintázatot, s nagyobb blokkok segítik a tapadást. a téli gumik sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Téli körülmények esetén a legjobb tapadása a téli guminak van, így tudjuk féktávon belül megállítani az autót, és a téli gumival tudunk a legtöbbet spórolni az üzemanyaggal is. A téli gumi anyaga a nyári gumival szemben puhább, hogy az alacsonyabb hőmérsékleten is megfelelő tapadása legyen. A keményebb nyári gumi használata télen nem javasolt, mert nem megbízható. A hideg aszfalton a nyári gumi megkeményedik, nem jól tapad, csúszik.

A nyári gumik összetétele, mintázata a különböző felhasználásuk szerint változó, így vannak sportosabb, komfortosabb, takarékosabb téli gumik is. Érdemes a saját igényeinknek megfelelő nyárigumit választani, hogy tökéletes biztonságban autózhassunk

Nyárigumi, Négyévszakos gumi, Téligumii webáruházunkban

 Téligumi, nyári gumi vagy felnit? Nálunk a legjobb helyen jár! Autógumi webáruházunkban megtalálja a vezető téli gumi, nyári gumi és felni gyártók kínálatát. Autógumik széles választékát kínáljuk: nyári gumi, téli gumi, négyévszakos gumi, személyautó gumi, terepjáró gumi, kisáruszállító gumi. A választásban segítséget nyújt autógumi és felni keresőnk, ahol könnyedén kiválaszthatja, hogy téli gumit vagy nyári gumit keres, és tovább szűkítheti a keresést járműtípusra, gumi márkára, gumi méretre. Autógumi tanácsadó szolgáltatásunk segít Önnek a legideálisabb téli gumi, nyári gumi kiválasztásában, míg blogunkban érdekes híreket olvashat az autógumik világából.

 csatlakozz