TPMS Alcar

TPMS Alcar

A TPMS abroncsnyomás-ellenőrző rendszer egy, az autóba a gyártó által integrált rendszer, amely folyamatosan monitorozza a jármű kerekeiben lévő légnyomást. A direkt rendszer esetében az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer a kerekekben lévő nyomást, az autógumi belsejében elhelyezett, vezeték nélküli szenzor által méri.

1-10-ig Össz.: 64

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Schrader OE szenzorok Renault/Dacia
  6 860 Ft
  db

 2. TPMS szenzor ALCAR by SCHRADER Single gyári progr. szenzor. S3A191-18 NISSAN Qashqai/X-Trail/Note/Pulsar/Kadjar/Megane IV
  7 810 Ft
  db

 3. VDO OE szenzorok Nissan
  8 040 Ft
  db

 4. TPMS szenzor SCHRADER OE gyári szenzor S0S106 Ford ( Clamp In ) = 3070 with new Valve
  8 380 Ft
  db

 5. ALCAR SINGLE DACIA / NISSAN / RENAULT / OPEL / SMART
  8 820 Ft
  db

 6. VDO OE szenzorok RENAULT Megane III/Scenic III
  8 820 Ft
  db

 7. VDO REDI TPMS szenzor
  8 820 Ft
  db

 8. ALCAR by Schrader PLUG & DRIVE 3 TPMS szenzor
  9 260 Ft
  db

 9. VDO OE gyári szenzor TPMS szenzor
  9 260 Ft
  db

 10. VDO OE gyári szenzor TPMS szenzor
  9 710 Ft
  db

1-10-ig Össz.: 64

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

 

 

Téli gumi és nyári gumi

 

 

A téli gumik és a nyári gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Téli körülmények esetén jobb tapadása az új téli guminak van, így tudjuk biztonságosan megállítani az autót, s a hírtelen kormánymozdulatokra is az tud jól reagálni. A téli gumi anyaga a nyári gumival szemben puhább, hogy az alacsonyabb hőmérsékleten is megfelelő tapadása legyen. A keményebb nyári gumi használata télen nem javasolt, mert nem megbízható. A hideg aszfalton a nyári gumi megkeményedik, nem jól tapad, csúszik.

Nyári gumi, Négyévszakos gumi, Téli gumi webáruházunkban

 Téligumi, nyári gumi vagy felnit? Nálunk a legjobb helyen jár! Autógumi webáruházunkban megtalálja a vezető téli gumi, nyári gumi és felni gyártók kínálatát. Autógumik széles választékát kínáljuk: nyári gumi, téli gumi, négyévszakos gumi, személyautó gumi, terepjáró gumi, kisáruszállító gumi. A választásban segítséget nyújt autógumi és felni keresőnk, ahol könnyedén kiválaszthatja, hogy milyen gumit keres, és tovább szűkítheti a keresést járműtípusra, gumi márkára, gumi méretre. Autógumi tanácsadó szolgáltatásunk segít Önnek a legideálisabb téli gumi, nyári gumi kiválasztásában, míg blogunkban érdekes híreket olvashat az autógumik világából.

 csatlakozz