TPMS Alcar

TPMS Alcar

A TPMS abroncsnyomás-ellenőrző rendszer egy, az autóba a gyártó által integrált rendszer, amely folyamatosan monitorozza a jármű kerekeiben lévő légnyomást. A direkt rendszer esetében az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer a kerekekben lévő nyomást, az autógumi belsejében elhelyezett, vezeték nélküli szenzor által méri.

1-10-ig Össz.: 37

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. VDO OE szenzorok Nissan
  9 560 Ft
  db

 2. VDO OE szenzorok RENAULT Megane III/Scenic III
  10 980 Ft
  db

 3. VDO REDI TPMS szenzor
  10 980 Ft
  db

 4. VDO REDI TPMS szenzor
  10 980 Ft
  db

 5. VDO REDI TPMS szenzor
  10 980 Ft
  db

 6. ALCAR SINGLE DACIA / NISSAN / RENAULT / OPEL / SMART
  11 450 Ft
  db

 7. Schrader OE szenzorok Renault/Dacia
  11 450 Ft
  db

 8. Schrader OE szenzorok Ford
  11 920 Ft
  db

 9. ALCAR SINGLE BMW 1,2,3,4,6,X5, X6 / MINI
  12 400 Ft
  db

 10. Schrader OE szenzorok Ford (fém szeleppel)
  12 630 Ft
  db

1-10-ig Össz.: 37

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 


 

Téli gumi és nyári gumi

 

 

A téli gumik és a nyári gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. A nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson. A nyári gumiknál hiányoznak a lamellák, viszont hosszanti barázdák tarkítják a mintázatot, s nagyobb blokkok segítik a tapadást. a téli gumik sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Téli körülmények esetén a legjobb tapadása a téli guminak van, így tudjuk féktávon belül megállítani az autót, és a téli gumival tudunk a legtöbbet spórolni az üzemanyaggal is. A téli gumi anyaga a nyári gumival szemben puhább, hogy az alacsonyabb hőmérsékleten is megfelelő tapadása legyen. A keményebb nyári gumi használata télen nem javasolt, mert nem megbízható. A hideg aszfalton a nyári gumi megkeményedik, nem jól tapad, csúszik.

A téli gumik összetétele, mintázata a különböző felhasználásuk szerint változó, így vannak sportosabb, komfortosabb, takarékosabb téli gumik is. Érdemes a saját igényeinknek megfelelő téligumit választani, hogy tökéletes biztonságban autózhassunk

Téligumi, Négyévszakos gumi, Nyárigumi webáruházunkban

 Téligumi, nyári gumi vagy felnit? Nálunk a legjobb helyen jár! Autógumi webáruházunkban megtalálja a vezető téli gumi, nyári gumi és felni gyártók kínálatát. Autógumik széles választékát kínáljuk: nyári gumi, téli gumi, négyévszakos gumi, személyautó gumi, terepjáró gumi, kisáruszállító gumi. A választásban segítséget nyújt autógumi és felni keresőnk, ahol könnyedén kiválaszthatja, hogy téli gumit vagy nyári gumit keres, és tovább szűkítheti a keresést járműtípusra, gumi márkára, gumi méretre. Autógumi tanácsadó szolgáltatásunk segít Önnek a legideálisabb téli gumi, nyári gumi kiválasztásában, míg blogunkban érdekes híreket olvashat az autógumik világából.

 csatlakozz