TPMS Alcar

TPMS Alcar

A TPMS abroncsnyomás-ellenőrző rendszer egy, az autóba a gyártó által integrált rendszer, amely folyamatosan monitorozza a jármű kerekeiben lévő légnyomást. A direkt rendszer esetében az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer a kerekekben lévő nyomást, az autógumi belsejében elhelyezett, vezeték nélküli szenzor által méri.

1-10-ig Össz.: 49

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. VDO OE szenzorok RENAULT Megane III/Scenic III
  9 590 Ft
  db

 2. Schrader OE szenzorok Renault/Dacia
  9 990 Ft
  db

 3. VDO REDI TPMS szenzor
  9 990 Ft
  db

 4. SCHRADER OE gyári szenzor TPMS szenzor
  9 990 Ft
  db

 5. VDO OE gyári szenzor TPMS szenzor
  9 990 Ft
  db

 6. VDO OE gyári szenzor TPMS szenzor
  10 490 Ft
  db

 7. ALCAR SINGLE BMW 1,2,3,4,6,X5, X6 / MINI
  10 690 Ft
  db

 8. ALCAR by Schrader PLUG & DRIVE 1 TPMS szenzor
  11 290 Ft
  db

 9. ALCAR by Schrader PLUG & DRIVE 2 TPMS szenzor
  11 290 Ft
  db

 10. ALCAR by Schrader PLUG & DRIVE 3 TPMS szenzor
  11 290 Ft
  db

1-10-ig Össz.: 49

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A téli gumik és a nyári gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. A nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson. A nyári gumiknál hiányoznak a lamellák, viszont hosszanti barázdák tarkítják a mintázatot, s nagyobb blokkok segítik a tapadást. a téli gumik sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Téli körülmények esetén a legjobb tapadása a téli guminak van, így tudjuk féktávon belül megállítani az autót, és a téli gumival tudunk a legtöbbet spórolni az üzemanyaggal is. A téli gumi anyaga a nyári gumival szemben puhább, hogy az alacsonyabb hőmérsékleten is megfelelő tapadása legyen. A keményebb nyári gumi használata télen nem javasolt, mert nem megbízható. A hideg aszfalton a nyári gumi megkeményedik, nem jól tapad, csúszik.

A nyári gumik összetétele, mintázata a különböző felhasználásuk szerint változó, így vannak sportosabb, komfortosabb, takarékosabb téli gumik is. Érdemes a saját igényeinknek megfelelő nyárigumit választani, hogy tökéletes biztonságban autózhassunk

Nyárigumi, Négyévszakos gumi, Téligumii webáruházunkban

 Téligumi, nyári gumi vagy felnit? Nálunk a legjobb helyen jár! Autógumi webáruházunkban megtalálja a vezető téli gumi, nyári gumi és felni gyártók kínálatát. Autógumik széles választékát kínáljuk: nyári gumi, téli gumi, négyévszakos gumi, személyautó gumi, terepjáró gumi, kisáruszállító gumi. A választásban segítséget nyújt autógumi és felni keresőnk, ahol könnyedén kiválaszthatja, hogy téli gumit vagy nyári gumit keres, és tovább szűkítheti a keresést járműtípusra, gumi márkára, gumi méretre. Autógumi tanácsadó szolgáltatásunk segít Önnek a legideálisabb téli gumi, nyári gumi kiválasztásában, míg blogunkban érdekes híreket olvashat az autógumik világából.

 csatlakozz