Szállítás és Fizetés

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9 és 17 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül, a nap bármely szakában lehetőség van a megrendelés leadására. Amennyiben a megrendelés leadása a nyitvatartási idő lejárta után történik, a megrendelés a leadást követő munkanapon kerül feldolgozásra. Az Autoguminet.hu webáruház megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Fontos!

A kiszállított termékek szállítási sérüléseit a kézbesítőnek kell haladéktalanul jelezni, erről jegyzőkönyvet felvenni, ennek hiányában nem tudjuk csere igényét végrehajtani!

 

posta-pont Amennyiben önnek kényelmesebb, igénybe tudja venni a MOL Postapontjait is - ezt az ügyfélszolgálattal egyeztetni kell -, ahol a benzinkút nyitvatartási idejében átvehetőek a csomagok. SMS-ben, vagy e-mailben kap értesítést a küldemény érkezéséről.

 

Szállítási idő

 

A megrendelés beérkezését és feldolgozását követően ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést. Általános teljesítési határidő, magyarországi raktárkészletről történő teljesítés esetén a telefonos egyeztetéstől és a rendelés visszaigazolásától számított 2-3 munkanap.

Amennyiben az Ön által választott termék valamely ok miatt nem elérhető ügyfélszolgálati munkatársaink mindenképpen jelzik Önnek és javaslatot tesznek más termékre. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő telefonos egyeztetést követően kerülhet sor!

FONTOS!

Kérjük, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor annak díját ki tudja fizetni a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Szállítási díjak

700 Ft/db
(Magyarország területén)

A feltüntetett szállítási díjak Magyarország területén érvényesek. Külföldi szállítási díjainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál

INGYENES átvétel
Gumi-Profi Team Kft. telephelyein »

1037 Budapest, Csillaghegyi u. 22 |  1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 95  |   8618 Kereki, Petőfi u. 2  |  8500 Pápa, Celli u. 67   |    7630 Pécs, Mohácsi u. 42 

Fizetési módok

Bankkártyával a pénztárban, vagy utánvéttel a kézbesítőnél, vagy személyes átvétel esetén a partnerünknél készpénzben vagy bankkártyával. Van lehetőség előreutalásra is, ekkor díjbekérőt küldünk, s az utalás beérkezése után indítjuk a termékeket a megadott címre.
 

 

Ügyfélszolgálat  :: Autoguminet webáruház

Központi ügyfélszolgálat | 9.00 - 17.00  | minden munkanap

Felkészült munkatársaink várják hívását, amennyiben tanácsra van szüksége a megfelelő autógumi, alufelni vagy lemezfelni kiválasztásához, vagy segítségre a webáruház használatához ill. kérdése merült fel a szállítási, fizetési,  garanciális feltételekkel kapcsolatban.

 

       +36 (1) 414-0954      info@autoguminet.hu  

 

 

 

 

Téli gumi és nyári gumi

 

 

A téli gumik és a nyári gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Téli körülmények esetén jobb tapadása az új téli guminak van, így tudjuk biztonságosan megállítani az autót, s a hírtelen kormánymozdulatokra is az tud jól reagálni. A téli gumi anyaga a nyári gumival szemben puhább, hogy az alacsonyabb hőmérsékleten is megfelelő tapadása legyen. A keményebb nyári gumi használata télen nem javasolt, mert nem megbízható. A hideg aszfalton a nyári gumi megkeményedik, nem jól tapad, csúszik.

Nyári gumi, Négyévszakos gumi, Téli gumi webáruházunkban

 Téligumi, nyári gumi vagy felnit? Nálunk a legjobb helyen jár! Autógumi webáruházunkban megtalálja a vezető téli gumi, nyári gumi és felni gyártók kínálatát. Autógumik széles választékát kínáljuk: nyári gumi, téli gumi, négyévszakos gumi, személyautó gumi, terepjáró gumi, kisáruszállító gumi. A választásban segítséget nyújt autógumi és felni keresőnk, ahol könnyedén kiválaszthatja, hogy milyen gumit keres, és tovább szűkítheti a keresést járműtípusra, gumi márkára, gumi méretre. Autógumi tanácsadó szolgáltatásunk segít Önnek a legideálisabb téli gumi, nyári gumi kiválasztásában, míg blogunkban érdekes híreket olvashat az autógumik világából.

 csatlakozz