Szállítás és Fizetés

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9 és 17 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül, a nap bármely szakában lehetőség van a megrendelés leadására. Amennyiben a megrendelés leadása a nyitvatartási idő lejárta után történik, a megrendelés a leadást követő munkanapon kerül feldolgozásra. Az Autoguminet.hu webáruház megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Fontos!

A kiszállított termékek szállítási sérüléseit a kézbesítőnek kell haladéktalanul jelezni, erről jegyzőkönyvet felvenni, ennek hiányában nem tudjuk csere igényét végrehajtani!

 

posta-pont Amennyiben önnek kényelmesebb, igénybe tudja venni a MOL Postapontjait is - ezt az ügyfélszolgálattal egyeztetni kell -, ahol a benzinkút nyitvatartási idejében átvehetőek a csomagok. SMS-ben, vagy e-mailben kap értesítést a küldemény érkezéséről.

 

Szállítási idő

 

A megrendelés beérkezését és feldolgozását követően ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést. Általános teljesítési határidő, magyarországi raktárkészletről történő teljesítés esetén a telefonos egyeztetéstől és a rendelés visszaigazolásától számított 2-3 munkanap.

Amennyiben az Ön által választott termék valamely ok miatt nem elérhető ügyfélszolgálati munkatársaink mindenképpen jelzik Önnek és javaslatot tesznek más termékre. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő telefonos egyeztetést követően kerülhet sor!

FONTOS!

Kérjük, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor annak díját ki tudja fizetni a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Szállítási díjak

800 Ft/db
(Magyarország területén)

A feltüntetett szállítási díjak Magyarország területén érvényesek. Külföldi szállítási díjainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál

INGYENES átvétel
Gumi-Profi Team Kft. telephelyein »

1037 Budapest, Csillaghegyi u. 22 |  1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 95  |   8618 Kereki, Petőfi u. 2  |  8500 Pápa, Celli u. 67   |    7630 Pécs, Mohácsi u. 42 

Fizetési módok

Bankkártyával a pénztárban, vagy utánvéttel a kézbesítőnél, vagy személyes átvétel esetén a partnerünknél készpénzben vagy bankkártyával. Van lehetőség előreutalásra is, ekkor díjbekérőt küldünk, s az utalás beérkezése után indítjuk a termékeket a megadott címre.
 

 

Ügyfélszolgálat  :: Autoguminet webáruház

Központi ügyfélszolgálat | 9.00 - 17.00  | minden munkanap

Felkészült munkatársaink várják hívását, amennyiben tanácsra van szüksége a megfelelő autógumi, alufelni vagy lemezfelni kiválasztásához, vagy segítségre a webáruház használatához ill. kérdése merült fel a szállítási, fizetési,  garanciális feltételekkel kapcsolatban.

 

       +36 (1) 414-0954      info@autoguminet.hu  

 

 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Nyáron, hajlamosabbak vagyunk bátrabban közlekedni, hiszen azt gondoljuk, hogy nics ok rá, hogy az autó ne tudjon megállni időben. Ez persze tévedés, de egy jó minőségű gumiabroncs választásával csökkenthetjük a veszélyt. Fontos, hogy az autógumink megfelelő profilmélységgel rendelkezzen. A törvényi előírás 1,6 mm, de már egy 3-4 mm-es gumi sem alkalmas a biztonságos közlekedésre. Fontos, hogy mind a négy kerék azonos méretű, sebesség és terhelési indexű legyen. Fontos, hogy egy tengelyen egyforma minta legyen, hogy a menettulajdonság ne változzon. Persze szükség van arra is, hogy rendszeresen ellenőrizd a nyomást, így lesz megfelelő a biztonság.