TPMS szenzor SCHRADER OE Gyári programozott Ford (S0S106)

Rendelésre

Gyártó: Schrader

Gyári szám: S0S106

9 200 Ft/db

Schrader

TPMS szenzor SCHRADER OE gyári szenzor S0S106. A TPMS abroncsnyomás-ellenőrző rendszer egy, az autóba a gyártó által integrált rendszer, amely folyamatosan monitorozza a jármű kerekeiben lévő légnyomást. A direkt rendszer esetében az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer a kerekekben lévő nyomást, az abroncs belsejében elhelyezett, vezeték nélküli szenzor által méri. A szenzor jeleket továbbít a fedélzeti számítógépnek, amelynek eredményét a járművezető is ellenőrizheti, illetve esetleges probléma esetén a rendszer hibakódot generál. Ezek a nagyon precíz rendszerek, miután minden egyes kerék nyomása külön és közvetlenül van mérve. Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer szenzorainak felszereléséhez szaktudás, illetve speciális eszközök szükségesek, így mindenképp azt javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez. autómodellek: Ford ( Clamp In ) = 3070 with new Valve

Schrader gumiabroncsok

1844 óta aktív részese a Schrader a járműiparnak. Szelepek, mechanikai és elektronikus alkatrészek és érzékelő-technológiák tervezésében, gyártásában világszerte vezető szerepet játszik. Innovatív megoldásokkal a piacot formálja.

Nem szerencse, hanem kemény munka árán került a Schrader a piac élére. Erős kapcsolatokat épít, s ápol mind a jármű gyártókkal, mind az aftermarket gyártókkal, hogy folyamatos fejlődését biztosítsa.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

© 2018 Gumi-Profi Team Kft. | 1037. Budapest, Csillaghegyi út 22. | Adószám: 10735442-2-41

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.