+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

McGard kerékőr (csavar hosszabbító 4x4)

Gyártó: McGard kerékőr

Gyári szám: ?

Készleten

11 840 Ft/db (bruttó)

McGard kerékőr

McGard kerékőr (csavar hosszabbító 4x4). McGard kerékőr csavarhosszabbító adapterrel terepjárókhoz. A kiváló minőségű és speciális kialakítású McGard biztonsági kerékőr lopásvédelmet biztosít gépjárműve kerekei számára. A McGard biztonsági kerékőr csavarok és anyák prémium minőséget képviselnek. A McGard kerékőröknél biztosak lehetünk a teljesen egyedi kódolásban, hiszen minden terméket egyedi sorszámmal látnak el a gyártás során. Csavarhosszabbító adapterrel terepjárókhoz.

McGard kerékőr

A már 1964 óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A speciális kialakítású McGard biztonsági kerékőr lopásvédelmet biztosít gépjárműve kerekei számára. A McGard kerékőr a gépjármű kerekeit rögzítő csavarok közül egyet-egyet kiváltva meggátolja annak eltávolítását, hiszen a készlethez tartozó adapter-kulcs nélkül nem lehet leszerelni a kereket.

Mi a McGard kerékőr titka?

A McGard hatszögletű kulcsok mérete megfelel a járműveknél használatos csavarkulcsoknak. A könnyített felhelyezés és eltávolítás érdekében a McGard kerékőrön található acélgyűrű a kulcsot a csavar mintájában tartja. Az extra keskeny barázdájú kulcsforma megakadályozza a záreltávolító eszközök behatolását a mintába. A krómozás folyamata magában foglal három réteg nikkelt, valamint egy réteg mikropórusos krómot, így a kerékőr a korrózióval szembeni lehető legmagasabb ellenállását biztosítja. A McGard szabvány 30%-kal pontosabban határozza meg a felfekvő felület központosságát az osztókör átmérőhöz képest, mint az OEM szabványok. Minden csavar keményítési és lágyítási folyamatok során éri el az edzettkéreg-mélységét, amely a felülmúlhatatlan biztonsági szint miatt elengedhetetlen. Minden McGard csavar teljesíti vagy felülmúlja a teherbírásról, az ellenálló képességről és a biztonságról szóló legszigorúbb OEM szabványokat. A forgó fejű kivitel lehetőséget nyújt acél keréktárcsákhoz való alkalmazásra, ahol a csavar nem egy furatban található, így lehetőség kínálkozna a csavarfej ráfogására. A választékban megtalálhatóak speciális belső kulcsnyílású és csavar hosszabbítós kivitelek terepjárókhoz és kisteherautókhoz, továbbá fekete színű kivitel, mely fekete felniknél alkalmazható.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.