Kapcsolat

Ügyfélszolgálat  :: Autoguminet webáruház


 

 Központi ügyfélszolgálat | 9.00 - 17.00  | minden munkanap

Felkészült munkatársaink várják hívását, amennyiben tanácsra van szüksége a megfelelő autógumi, alufelni vagy lemezfelni kiválasztásához, vagy segítségre a webáruház használatához ill. kérdése merült fel a szállítási, fizetési, garanciális feltételekkel kapcsolatban.

 

                    +36 (1) 414-0954     info@autoguminet.hu  

 

 


 

Szállítás  :: Autoguminet webáruház

Szállítási idő | 1-3 munkanap

Magyarországi raktárkészletről történő teljesítés esetén, a szállítási idő a telefonos egyeztetéstől és a rendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanap.

 

 

Szállítási díj 

Darabszámtól, mérettől, súlytól függetlenül: 900 Ft / db 

 


 

Garancia :: Autoguminet webáruház

Garancia

Az AutoGuminet.hu webáruház a legmagasabb minőségbiztosítási rendszereknek megfelelő termékeket értékesít, melyekre a gyártók által vállalt garanciális feltételeken kívül a  hatályos jogszabályban előírt szavatossági feltételeket is vállaljaTermékeinkre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. Garanciális feltételek részletei »

 

 

 


 

Az AutoGuminet.hu weboldal üzemeltetője:

 

Üzemeltető: Gumi-Profi Team Kft.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.
Adószám: 10735442-2-41
Kibocsátó Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Nyáron, hajlamosabbak vagyunk bátrabban közlekedni, hiszen azt gondoljuk, hogy nics ok rá, hogy az autó ne tudjon megállni időben. Ez persze tévedés, de egy jó minőségű gumiabroncs választásával csökkenthetjük a veszélyt. Fontos, hogy az autógumink megfelelő profilmélységgel rendelkezzen. A törvényi előírás 1,6 mm, de már egy 3-4 mm-es gumi sem alkalmas a biztonságos közlekedésre. Fontos, hogy mind a négy kerék azonos méretű, sebesség és terhelési indexű legyen. Fontos, hogy egy tengelyen egyforma minta legyen, hogy a menettulajdonság ne változzon. Persze szükség van arra is, hogy rendszeresen ellenőrizd a nyomást, így lesz megfelelő a biztonság.