+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

Autógumi kedvező áron? Nálunk megoldható!

2019.09.09

Természetes, hogy mindenki a legkedvezőbb árat keresi, és az is, hogy ez mindenre igaz. Mondják, hogy olcsó húsnak híg a leve, ám ez nem minden esetben igaz; igenis létezik olyan termék, aminek az ára is alacsony, és a minősége is megfelelő. Autógumi webáruházunkban is lehet autógumit kedvező áron vásárolni úgy, hogy közben nem kell engedni a minőségi elvárásokból.

Autógumit kedvező áron vásárolni régebben nem jelentett sok jót, mert vagy az élettartam volt kevés, vagy a biztonság nem volt elégséges. Nem is csoda, ha az alacsony árú abroncsok nem keltenek bizalmat senkiben, hiszen míg egy drágább, márkás gumiabroncsok akár négy szezont is kibírnak átlagos használat mellett, addig ezek az alacsonyabb árkategóriás gumik jó, ha kihúzzák két évig. Manapság azonban már nem ez a jellemző, sőt, a kedvező árú autógumikkal is jól járhat az, aki ezeket választja.

A nagy márkák termékeinél folyamatos a fejlesztés, és egyre újabb típusok jelennek meg a piacon, így a régebbi modellek ára csökken, tehát akár így is hozzá lehet jutni kedvező árú autógumikhoz, de emellett a kisebb gyártók is átveszik a lényegesebb újdonságokat, és a minőségük is sokat fejlődött az évek során. Érdekes azt látni, hogy bizonyos újítások milyen gyorsan terjednek szét a gumigyártók között, és manapság már tényleg elmondható: attól, hogy ismeretlen a márka, a termék lehet első osztályú.

A kínálatunkban számos márka képviselteti magát kedvező árú autógumikkal, így mindenki megtalálhatja azt a típust, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek, az autójának és a pénztárcájának. Részletes keresőnknek hála autó, vagy abroncsméret szerint is egyszerű a megfelelő gumi kiválasztása, és természetesen ár szerint rendezhető a találati lista, így még könnyebb megtalálni a legkedvezőbb árú autógumit.

Tekintse meg Ön is kínálatunkat, és vásárolja meg azt a kedvező árú autógumit, ami tökéletesen megfelel majd az autójának! Amennyiben kérdése merülne fel a kiválasztott termékkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kiszállítás

Magyarország egész területén 900 Ft/db függetlenül az autógumi vagy a felni darabszámától

Ügyfélszolgálat

Autógumival, felnivel kapcsolatos kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk minden munkanap 9.00 és 17.00 óra között várja hívásod!

E-mail: info@autoguminet.hu
Telefon: +36 (1) 414-0954

Váltóméret kalkulátor

A gumiabroncs váltóméret kalkulátor segítségével Ön könnyen és gyorsan megtudhatja, hogy egy felniméret változtatáshoz pontosan milyen méretű autógumira van szüksége.

Próbáld ki most!

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.