+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

Miért válasszunk mindig minőségi autógumit?

2019.09.09

A minőségi autógumi választása nem is lehet kérdés, hiszen ha nem megfelelő, akkor az autó az első kanyarban lecsúszik az ívről, és az árokban végzi. Természetesen a biztonság megfizethetetlen, ám a minőségi autógumi nem feltétlenül, hiszen a kedvezőbb árú termékek között is lehet találni olyat, ami minden igényt kielégít. Ha azonban a méltán híresebb márkák termékei közül választunk, akkor gyakorlatilag biztosak lehetünk abban, hogy az autógumi minőségi lesz.

Van a biztonságon túl egy másik szempont is, ami miatt megéri mindig minőségi autógumit választani, ez pedig a takarékosság. Ellentmondásnak tűnhet, hiszen a minőségi autógumi többnyire magasabb árkategóriát képvisel, de gondoljunk csak az "olcsó húsnak híg a leve" mondásra, mert van benne igazság. Egy alacsonyabb kategóriájú abroncs valószínűleg hamarabb megy tönkre, mint egy minőségi autógumi, épp ezért adott idő alatt akár sokkal többet is költhetünk rá, mint ha vettünk volna négy igazán jó minőségű autógumit.

Ha a két szempontot összeadjuk, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy miért is éri meg mindig minőségi autógumit választani: a biztonság minden pénzt megér, a tartós termékekkel viszont akár spórolni is lehet hosszabb távon! Autógumi webáruházunkban Ön is könnyen megtalálhatja azokat a gumiabroncsokat, amik teljesítik mindkét feltételt. Kínálatunkban számos márka gyártmányai közül választhat, a részletes keresőnek hála pedig gyorsan eljuthat ahhoz a termékhez, ami tökéletesen kielégíti az igényeit.

Kiszállítás

Magyarország egész területén 900 Ft/db függetlenül az autógumi vagy a felni darabszámától

Ügyfélszolgálat

Autógumival, felnivel kapcsolatos kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk minden munkanap 9.00 és 17.00 óra között várja hívásod!

E-mail: info@autoguminet.hu
Telefon: +36 (1) 414-0954

Váltóméret kalkulátor

A gumiabroncs váltóméret kalkulátor segítségével Ön könnyen és gyorsan megtudhatja, hogy egy felniméret változtatáshoz pontosan milyen méretű autógumira van szüksége.

Próbáld ki most!

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.