+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

Mindig minőségi autógumit válasszon!

2019.09.03

Sajnos a legtöbb vásárló legfőképp ár alapján választ, vagyis a legolcsóbb autógumikat részesítik előnyben, azonban ez egyáltalán nem jó kiválasztási szempont, hiszen a gumiabroncsok minőségének sokkal előrébb kell lennie az árnál.


Az autógumikkal foglalkozó szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni, hogy a gépjármű tulajdonosok mindig a minőséget helyezzék előtérbe kiválasztáskor, hiszen így rengeteg kellemetlen pillanattól kímélhetik meg magukat. A legtöbb olcsó termék inkább silány minőséget képvisel, ami rendkívül kockázatos, hiszen bármikor tönkremehetnek, még használat közben is, emiatt pedig a vásárlást muszáj megismételni, ez pedig plusz költséget jelent. Tehát az olcsó autógumival valójában nem lehet spórolni és még a testi épségét is kockáztatja vezetés közben. Nincs is annál kellemetlenebb, ha az autópályán ragad vagy balesetet szenved egy silány gumiabroncs miatt.


Ezzel szemben a minőségi autógumik azt nyújtják, amit a gépjármű tulajdonosok jogosan elvárnak tőlük: biztonságos vezetési élményt téli és nyári időszakban egyaránt, hosszú távon. A színvonalas gumiabroncsok biztosítják a járművek rendeltetésszerű használatát, ellenállnak a külső tényezőknek és mivel nem kopnak el hamar, befektetésként is lehet rájuk tekinteni.


Választékunk rendkívül gazdag, a legnépszerűbb, legmegbízhatóbb gyártók kínálatából vásárolhat autógumikat. Hamarosan itt az ősz, amikor lassan váltani kell a téli gumikra. Ha abroncsai nincsenek már megfelelő állapotban, szerezze be tőlünk az új autógumikat!

Kiszállítás

Magyarország egész területén 900 Ft/db függetlenül az autógumi vagy a felni darabszámától

Ügyfélszolgálat

Autógumival, felnivel kapcsolatos kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk minden munkanap 9.00 és 17.00 óra között várja hívásod!

E-mail: info@autoguminet.hu
Telefon: +36 (1) 414-0954

Váltóméret kalkulátor

A gumiabroncs váltóméret kalkulátor segítségével Ön könnyen és gyorsan megtudhatja, hogy egy felniméret változtatáshoz pontosan milyen méretű autógumira van szüksége.

Próbáld ki most!

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.