Giti Tire: Egy hely, egy csapat, egy cél!

2019.03.05

A Giti Tire-t 1951-ben Indonéziában alapították és 1993-ban történt átszervezése óta elsődleges székhelye Szingapúrban van. Jelenleg a Giti Tire a világ 10 legjobb gumiabroncsgyártója között van számon tartva.

Vállalatról

A vállalat a gumiabroncs szegmensben teljes választékkal rendelkezik, átfogó portfóliót gyárt személygépkocsik, SUV-ok, kisteherautók, haszongépjárművek és buszok részére. A választékot motorkerékpár és motorsport gumiabroncsok egészítik ki. A Giti Tire nyolc gumiabroncs gyártó üzemmel rendelkezik: egy Indonéziában, egy Dél-Karolinában (USA) és hat Kínában, éves kapacitásuk meghaladja a 110 millió gumiabroncsot. A modern gyártóüzemek német géptechnológiával és a hannoveri székhelyű technológiai központ fejlesztései által dolgoznak. A Giti Tire a kutatás-fejlesztésében környezetbarát anyagok felhasználására és környezet barát termékek létrehozására koncentrál.

Fejlesztések

Németországban kifejlesztve – Európában tesztelve. E mottó alapján a hannoveri európai kutatási és fejlesztési központ mérnökei a kifejezetten igényes európai piacra fejlesztenek gumiabroncsokat. 2017-ben sikerült elérni az első OE jóváhagyásokat többek között a Volkswagen részére Európában. A járműgyártók által készített követelmény-specifikációk számos követelményt irányoznak elő a gumiabroncsok tekintetében.

Elsőszerelések

A Giti SynergyE1 gumiabroncsot eredeti felszerelésként többek között a VW Polo és Seat Arona modelleknél használják. Különösen említésre méltók a joint venture projektek a Volkswagennel, a legújabb modellek közé tartozik többek között a VW Bora, a Golf és a Skoda Octavia. Hasonló projektek futnak a Peugeot-val is. Az európai K+F központ létrehozásával Hannoverben a gumiabroncs-mérnökök egyre inkább a német és az európai járműpiac számára fejlesztenek. Giti szállít gumiabroncsokat eredeti felszerelésként például a VW Polo, az új T-roc, de a Seat Ateca, Arona, Ibiza és a Skoda Karoq modellekhez. Giti az Audi számára pótkereket gyárt az A6 és A7 modellekhez. A Renault csoport vonatkozásában a Giti az új Dacia Duster, valamint Dacia Sandero. Logan és MCV számára szállít.

 

Kiszállítás

Magyarország egész területén 800 Ft/db függetlenül az autógumi vagy a felni darabszámától

Ügyfélszolgálat

Autógumival, felnivel kapcsolatos kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk minden munkanap 9.00 és 17.00 óra között várja hívásod!

E-mail: info@autoguminet.hu
Telefon: +36 (1) 414-0954

Váltóméret kalkulátor

A gumiabroncs váltóméret kalkulátor segítségével Ön könnyen és gyorsan megtudhatja, hogy egy felniméret változtatáshoz pontosan milyen méretű autógumira van szüksége.

Próbáld ki most!

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

© 2018 Gumi-Profi Team Kft. | 1037. Budapest, Csillaghegyi út 22. | Adószám: 10735442-2-41

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.