Slime a defekt ellen

Slime defektjavító készlet - defektjavító szett - defekt megelőző

Az ötletes pótkerék

A rostszálas tömítő technológia

A Slime Ötletes pótkerék egy olyan kivételes termék, mely megkönnyíti az olyan veszélyes helyzet megoldását, mint a defekt.

Ha egy ilyen defektmentesítő szett van a kocsinkban, nincs szükségünk az autómentő segítségére. A szettben minden benne van, amivel a defekt orvosolható. Van egy különleges folyadék, melyben környezetbarát rostok, kötőanyagok, polimerek és a szabadalmaztatott dermedő anyagok rendszere található, amelyek keresztüljutnak és megkötnek, hogy kitöltsék a 6 mm-nél nem nagyobb lyukakat tömlő nélküli kerekekben. Ezen kívül egy kompresszor is, hogy a kereket a megfelelő nyomásra fel tudjuk fújni. Így használhatjuk pótkerék helyett is.

Ez a rostszálas tömítő a viszkozitásának köszönhetően megtalálja a lyukakat, és szorosan betölti magát minden lyukas területre megelőzve a sérülést, valamint rugalmas és tartós tömítéssel kijavítja a defektes kerekeket.

Defekt megelőzés

Defektmegelőzésre is alkalmas. Kettő éven keresztül tartós védelmet nyújt. Télen-nyáron használható. Nem károsítja a gumit, a gyári kerék nyomásmérő szenzort, és a felnit. Nem gyúlékony, nem mérgező. Egyszerűen vízzel kimosható.

A Slime már több mint 20 éve a világ leghatékonyabb tömítőanyaga. Defekt esetén a levegő nyomása a Fibro-Seal részecskéket a nyílásba kényszeríti, ahol összefonódnak, s tartós, rugalmas dugót képeznek. Mivel a folyamat igen gyorsan lezajlik, így levegővesztés nem következik be, s megakadályozza a gumiabroncs roncsolódását.

A Slime tömítőanyag a legbiztonságosabb és leghatékonyabb gumiabroncs-tömítőanyag. Még a legszélsőségesebb hőmérsékleten is hatásos marad. Nem mérgező, nem gyúlékony és könnyen tisztítható vízzel, a tömítőanyag nem maró hatású, így biztonságos a gumiabroncsokra és a felnikre. A Slime nem mérgező és vízben oldható, így biztonságosan eltávolítható a gumiabroncsból.

Slime és a TPMS

Egy harmadik fél által végzett tesztelés megerősítette, hogy a Slime mindhárom, gyártó által előírt tesztet átment. A Slime tömítőanyag nem károsítja a TPMS érzékelőket még szélsőséges vezetési körülmények között sem. Válassza a bizonyítottan TPMS-kompatibilis gumiabroncs-tömítőanyagot

Hozzászólás

 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Nyáron, hajlamosabbak vagyunk bátrabban közlekedni, hiszen azt gondoljuk, hogy nics ok rá, hogy az autó ne tudjon megállni időben. Ez persze tévedés, de egy jó minőségű gumiabroncs választásával csökkenthetjük a veszélyt. Fontos, hogy az autógumink megfelelő profilmélységgel rendelkezzen. A törvényi előírás 1,6 mm, de már egy 3-4 mm-es gumi sem alkalmas a biztonságos közlekedésre. Fontos, hogy mind a négy kerék azonos méretű, sebesség és terhelési indexű legyen. Fontos, hogy egy tengelyen egyforma minta legyen, hogy a menettulajdonság ne változzon. Persze szükség van arra is, hogy rendszeresen ellenőrizd a nyomást, így lesz megfelelő a biztonság.