Bridgestone defekttűrő abroncsa a DriveGuard!

Egy defekt sosem jön jókor! Egy defekt sosem jön jókor!

Bárhol előfordulhat, autópályán, főutakon vagy akár mellékutakon is egy defekt. Éppen nincs pót kereked? A legközelebbi gumis messze van, várat magára a segítség? A Bridgestone legújabb fejlesztésű abroncsaival nem lesznek többé ilyen problémáid. Itt a Bridgestone DriveGuard defekttűrő gumiabroncs!

A tetszőleges személyautóhoz tervezett, innovatív Bridgestone DriveGuard technológiával megőrizheti az irányítását egy defekt után, biztonságosan továbbhaladhat 80 km-t, akár 80 km/h órával, amíg biztonságosan meg nem tudja javítani, vagy ki nem tudja cserélni abroncsát. Ezt a remek abroncsot a TPMS rendszerrel ellátott autókra tervezték, hiszen másképp nem is venné észre a defektet. Ehhez hozzájárul az is, hogy a 2014 novemberétől gyártott személyautókat TPMS rendszerrel vannak ellátva, így bátran választhat defekttűrő abroncsot.

Bridgestone DriveGuard Bridgestone DriveGuard

Képzelje el, hogy milyen lenne, ha vezetés közben egyszer csak felvillanna az abroncsnyomás-figyelmeztetés a műszerfalon. Néhány pillanattal korábban áthajtott egy szögön, és most szökik a nyomás a gumiabroncsból. A Bridgestone új defekttűrő fejlesztésének hála nem kell pánikba esni, elér a legközelebbi segítséghez.

A Bridgestone DriveGuard defekttűrő gumiabroncsokat kifejezetten úgy tervezték, hogy kibírják a defektet és mozgásban tartsák Önt. A rendkívüli módon megerősített oldalfalaik kitámasztanak, segítenek biztosítani a mobilitását, és megtartják az autó teljes tömegét.

Hagyományos abroncs és a DriveGuard abroncs viselkedése defekt esetén. Hagyományos abroncs és a DriveGuard abroncs viselkedése defekt esetén.

A saját szabadalmaztatott csúcstechnológiájú hűtőborda-kialakításnak köszönhetően a Bridgestnoe DriveGuard defekttűrő abroncsokban eloszlik a defektet követő hő és a súrlódás. Ennek köszönhetően még teljesen leeresztett kerékkel is megtehet 80 kilométert.

A hagyományos gumiabroncsokkal ellentétben a Bridgestone DriveGuard defekttűrő gumikkal megőrizheti uralmát a jármű fölött. Biztonságosan megtehet még 80 kilométert akár 80 km/órával, amíg megérkezik úti céljához, vagy egy biztonságos helyre, ahol lecserélheti kerekét.

Defekt esetén is biztonságos! Defekt esetén is biztonságos!

A Bridgestone DriveGuard az ideális útitárs gyakorlatilag bármely helyzetben az úton – segít vigyázni a biztonságra, és időveszteség nélkül, teljes nyugalomban folytathatja útját.

Hozzászólás

 

 

 

Téli gumi és nyári gumi

 

 

A téli gumik és a nyári gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Téli körülmények esetén jobb tapadása az új téli guminak van, így tudjuk biztonságosan megállítani az autót, s a hírtelen kormánymozdulatokra is az tud jól reagálni. A téli gumi anyaga a nyári gumival szemben puhább, hogy az alacsonyabb hőmérsékleten is megfelelő tapadása legyen. A keményebb nyári gumi használata télen nem javasolt, mert nem megbízható. A hideg aszfalton a nyári gumi megkeményedik, nem jól tapad, csúszik.

Nyári gumi, Négyévszakos gumi, Téli gumi webáruházunkban

 Téligumi, nyári gumi vagy felnit? Nálunk a legjobb helyen jár! Autógumi webáruházunkban megtalálja a vezető téli gumi, nyári gumi és felni gyártók kínálatát. Autógumik széles választékát kínáljuk: nyári gumi, téli gumi, négyévszakos gumi, személyautó gumi, terepjáró gumi, kisáruszállító gumi. A választásban segítséget nyújt autógumi és felni keresőnk, ahol könnyedén kiválaszthatja, hogy milyen gumit keres, és tovább szűkítheti a keresést járműtípusra, gumi márkára, gumi méretre. Autógumi tanácsadó szolgáltatásunk segít Önnek a legideálisabb téli gumi, nyári gumi kiválasztásában, míg blogunkban érdekes híreket olvashat az autógumik világából.

 csatlakozz