Bridgestone defekttűrő abroncsa a DriveGuard!

Egy defekt sosem jön jókor! Egy defekt sosem jön jókor!

Bárhol előfordulhat, autópályán, főutakon vagy akár mellékutakon is egy defekt. Éppen nincs pót kereked? A legközelebbi gumis messze van, várat magára a segítség? A Bridgestone legújabb fejlesztésű abroncsaival nem lesznek többé ilyen problémáid. Itt a Bridgestone DriveGuard defekttűrő gumiabroncs!

A tetszőleges személyautóhoz tervezett, innovatív Bridgestone DriveGuard technológiával megőrizheti az irányítását egy defekt után, biztonságosan továbbhaladhat 80 km-t, akár 80 km/h órával, amíg biztonságosan meg nem tudja javítani, vagy ki nem tudja cserélni abroncsát. Ezt a remek abroncsot a TPMS rendszerrel ellátott autókra tervezték, hiszen másképp nem is venné észre a defektet. Ehhez hozzájárul az is, hogy a 2014 novemberétől gyártott személyautókat TPMS rendszerrel vannak ellátva, így bátran választhat defekttűrő abroncsot.

Bridgestone DriveGuard Bridgestone DriveGuard

Képzelje el, hogy milyen lenne, ha vezetés közben egyszer csak felvillanna az abroncsnyomás-figyelmeztetés a műszerfalon. Néhány pillanattal korábban áthajtott egy szögön, és most szökik a nyomás a gumiabroncsból. A Bridgestone új defekttűrő fejlesztésének hála nem kell pánikba esni, elér a legközelebbi segítséghez.

A Bridgestone DriveGuard defekttűrő gumiabroncsokat kifejezetten úgy tervezték, hogy kibírják a defektet és mozgásban tartsák Önt. A rendkívüli módon megerősített oldalfalaik kitámasztanak, segítenek biztosítani a mobilitását, és megtartják az autó teljes tömegét.

Hagyományos abroncs és a DriveGuard abroncs viselkedése defekt esetén. Hagyományos abroncs és a DriveGuard abroncs viselkedése defekt esetén.

A saját szabadalmaztatott csúcstechnológiájú hűtőborda-kialakításnak köszönhetően a Bridgestnoe DriveGuard defekttűrő abroncsokban eloszlik a defektet követő hő és a súrlódás. Ennek köszönhetően még teljesen leeresztett kerékkel is megtehet 80 kilométert.

A hagyományos gumiabroncsokkal ellentétben a Bridgestone DriveGuard defekttűrő gumikkal megőrizheti uralmát a jármű fölött. Biztonságosan megtehet még 80 kilométert akár 80 km/órával, amíg megérkezik úti céljához, vagy egy biztonságos helyre, ahol lecserélheti kerekét.

Defekt esetén is biztonságos! Defekt esetén is biztonságos!

A Bridgestone DriveGuard az ideális útitárs gyakorlatilag bármely helyzetben az úton – segít vigyázni a biztonságra, és időveszteség nélkül, teljes nyugalomban folytathatja útját.

Hozzászólás

 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Nyáron, hajlamosabbak vagyunk bátrabban közlekedni, hiszen azt gondoljuk, hogy nics ok rá, hogy az autó ne tudjon megállni időben. Ez persze tévedés, de egy jó minőségű gumiabroncs választásával csökkenthetjük a veszélyt. Fontos, hogy az autógumink megfelelő profilmélységgel rendelkezzen. A törvényi előírás 1,6 mm, de már egy 3-4 mm-es gumi sem alkalmas a biztonságos közlekedésre. Fontos, hogy mind a négy kerék azonos méretű, sebesség és terhelési indexű legyen. Fontos, hogy egy tengelyen egyforma minta legyen, hogy a menettulajdonság ne változzon. Persze szükség van arra is, hogy rendszeresen ellenőrizd a nyomást, így lesz megfelelő a biztonság.