Giti

Giti

A GITI

A Giti Tire egy szingapúri székhelyű, globális gumiabroncs-társaság, amely a minőségi gumiabroncsok és szolgáltatások teljes körét kínálja. A cég több mint 130 országban kínál gumiabroncsokat, és a világ
legnagyobb gumiabroncstársaságai közé sorolja a 2017-es 3,4 milliárd dolláros bevétele , ezzel a 11. legnagyobb gumiabroncs-gyártó a világon.
A Giti Tire több mint 60 éve résztvevője a gumiabroncs-üzletágnak.

7 Kutatás + Fejlesztési (K+F) és Műszaki Központ
6 K+F központ Kínában, az USA-ban, Németországban, Indonéziában, és
1 Tesztközpont az Egyesült Királyságban

8 gyártóüzem
6 Kínában, 1 Indonéziában, 1 az USA-ban

10 Iroda
Szingapúr, Indonézia, Malajzia, Kína, USA, Kanada,
Egyesült Királyság, Németország, Franciaország és Brazília

32000 alkalmazott világszerte

65000 értékesítési pont
több mint 130 országban

7 nemzetközi K+F és teszt központ
▪ Ebből 4 Európában
▪ Több mint 700 szakértő

Nem található termék a megadott feltételekkel.

 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Nyáron, hajlamosabbak vagyunk bátrabban közlekedni, hiszen azt gondoljuk, hogy nics ok rá, hogy az autó ne tudjon megállni időben. Ez persze tévedés, de egy jó minőségű gumiabroncs választásával csökkenthetjük a veszélyt. Fontos, hogy az autógumink megfelelő profilmélységgel rendelkezzen. A törvényi előírás 1,6 mm, de már egy 3-4 mm-es gumi sem alkalmas a biztonságos közlekedésre. Fontos, hogy mind a négy kerék azonos méretű, sebesség és terhelési indexű legyen. Fontos, hogy egy tengelyen egyforma minta legyen, hogy a menettulajdonság ne változzon. Persze szükség van arra is, hogy rendszeresen ellenőrizd a nyomást, így lesz megfelelő a biztonság.