ContiSafe3 csomag

3 990 Ft
db

ContiSafe3 csomag

ContiSafe3 csomag

Ha a Continental termékpalettáját alkotó: Continental, Barum, Uniroyal, General Tire, Semperit márkájú személygépjármű- és kistehergépjármű-abroncsok közül vásárol 4 db-ot, akkor lehetősége van megvásárolni a ContiSafe3 szolgáltatási csomagot. Defektgaranciát, Assistance szolgáltatást, Baleset biztosítást tartalmaz 2 évre. Részletekről itt tájékozódhat:

https://www.autoguminet.hu/index.php/contisafe3

ContiSafe3 csomag

ContiSafe3 csomag

ContiSafe3 csomag
https://www.autoguminet.hu/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/o/continental-contisafe3.jpg
3990
3990
HUF

 

 

 

Nyári gumi és téli gumi

 

 

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Nyáron, hajlamosabbak vagyunk bátrabban közlekedni, hiszen azt gondoljuk, hogy nics ok rá, hogy az autó ne tudjon megállni időben. Ez persze tévedés, de egy jó minőségű gumiabroncs választásával csökkenthetjük a veszélyt. Fontos, hogy az autógumink megfelelő profilmélységgel rendelkezzen. A törvényi előírás 1,6 mm, de már egy 3-4 mm-es gumi sem alkalmas a biztonságos közlekedésre. Fontos, hogy mind a négy kerék azonos méretű, sebesség és terhelési indexű legyen. Fontos, hogy egy tengelyen egyforma minta legyen, hogy a menettulajdonság ne változzon. Persze szükség van arra is, hogy rendszeresen ellenőrizd a nyomást, így lesz megfelelő a biztonság.