Uniroyal

Rendelésre

RainExpert 3 70T

135/80R13 70T

B E 70 dB

Terhelés index: 70

Sebesség index: T (190 km/óra)

Típus: Személyautó

Évszak: Nyári gumi

12 150 Ft/db

Uniroyal RainExpert 3 70T 135/80R13 70T

Nyári gumi, autógumi, Személyautó gumi. Uniroyal RainExpert 3 70T 135/80R13. Az Uniroyal RainExpert 3 nyárigumi, autógumi személyautókra, kiváló vízelvezetéssel. Kényelmes, csendes és biztonságos autógumi. Az egyenletes nyomáseloszlás nagyon csendes gördülést biztosít a nyáriguminak, mely rendkívül komfortos utazást tesz lehetővé. A számos kapaszkodóél pedig növeli az autógumi tapadásának mértékét nedves körülmények között is. A cápabőr technológia (SST) alkalmazásával az autógumi csatornáiba bejutó víz gyorsan, turbulencia nélkül tud kiáramlani, ezáltal a vízre felúszás elleni védelme kiváló a nyári guminak.

Uniroyal gumiabroncsok

Célunk, hogy Ön mindig biztonságosan vezethessen, még vizes körülmények között is.

Vállalatunkat az örök elégedetlenség mozgatja: mindig azt keressük, hogyan fejleszthetnénk még tovább termékeinket, és hogyan tehetnénk még örömtelibbé a vezetést az Ön számára. Hogy mindig tudjuk, mit kell szem előtt tartanunk ahhoz, hogy kiemelkedjünk a tömegből, négy márkaértéket emeltünk ki. Ezek határozzák meg, kik vagyunk és miben hiszünk

Történetünk:

1868-ban Oscar Englebert, egy leszerelt belga tüzértiszt nyitott egy kis gumiáru boltot Liège-ben. Már ez a vállalkozás is megelőzte a korát: Oscar ugyanis felismerte, milyen mérhetetlen potenciált rejt ez a sokoldalú, vízálló anyag.

Oscar fiának vezetése alatt az üzlet növekedésnek indult. Hamarosan saját gyárat nyitottak, amelyben mindenféle vízálló holmit állítottak elő, az úszósapkától az esőkabáton keresztül a kötényekig és gumikesztyűkig.

Oscar Englebert Junior az újítás embere volt. Ő kezdett kísérletezni az abroncsokkal, eredetileg kerékpárok és ló- vontatta járművek számára. Különösen a gumi vízelvezető tulajdonságai érdekelték.

A kerékpárabroncsok sikerét követően Englebert – Európában az elsők között – kiterjesztette tevékenységét a személygépjármű-abroncs gyártásra, így cége lett a Benelux-államok első abroncsgyártó vállalata.

A siker e téren sem maradt el, így a versenyautó-abroncsokat is felvették a portfóliójukba. Ezáltal nemcsak a szakma elismerését vívták ki, de egy legendás versenygyőzelemhez is hozzájárultak Le Mans-ban: az övék volt minden idők első abroncsa, amely végig kibírta a 24 órás futamot.

Az 1950-es évek végére az Englebert Tyres felkeltette a US Rubber figyelmét, és a két vállalat úgy döntött, összefog egymással. Megszületett az Uniroyal-Englebert márka. Tíz évvel később a márkát átnevezték Uniroyalra.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Ajánlatunk ebben a méretben


Hankook Optimo K715 135/80R13 70T
E F 69 dB
11 660 Ft / db
Firestone Multihawk 2 135/80R13 70T
C E 67 dB
11 340 Ft / db

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

© 2018 Gumi-Profi Team Kft. | 1037. Budapest, Csillaghegyi út 22. | Adószám: 10735442-2-41

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.