+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

GT Radial

ADVENTURO M/T 109Q

31x10.5R15 109Q

F F 72 dB

Terhelés index: 109

Sebesség index: Q (160 km/óra)

Típus: 4x4 SUV

Évszak: Négyévszakos gumi

Készleten

39 510 Ft/db (bruttó)

GT Radial ADVENTURO M/T 109Q 31x10.5R15 109Q

Négyévszakos gumi, autógumi, Terepjáró gumi. GT Radial Adventuro M/T 109Q 31x10,5R15. GT Radial négyévszakos gumi, autógumi terepjárókra. Az autógumi futófelületi mintázatának köszönhetően kiváló öntisztuló képességgel rendelkezik és jó tapadást biztosít aszfalton és terepen egyaránt. Nehéz terepre fejlesztett, robosztus mintázatú négyévszakos gumi. A gumiabroncs erős mintablokkjai ellenállnak a szúrásnak, vágásnak.

GT Radial gumiabroncsok

A GT Radial a világ kilencedik legnagyobb gumiabroncs gyártójának gumiabroncs márkája. Legmodernebb eljárással készült abroncsait immár több mint 100 országban sikeresen forgalmazzák.

„Made for Europe”:

A GT Radial kötelékében mintegy 450 tapasztalt mérnök kutató- és fejlesztőmunkájának révén jöttek létre a kifejezetten európai körülményekhez fejlesztett gumiabroncsok, széles skálát nyújtva személyautókhoz, kisteher- és tehergépjárművekhez.

A fejlesztés során kulcsfontosságú szerepet játszik az Angliában létrehozott Európai Technológiai Centrum, ahol minden abroncsot szigorú tesztnek vetettek alá európai időjárási körülmények között, biztosítva a maximális teljesítményt.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.