+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

Goodyear

UltraGrip Performance 2 106H

255/50R21 106H

C E 67 dB

Terhelés index: 106

Sebesség index: H (210 km/óra)

Típus: Személyautó

Évszak: Téli gumi

Rendelésre

205 790 Ft/db (bruttó)

Goodyear UltraGrip Performance 2 106H 255/50R21 106H

Téli gumi, Személyautó gumi. Goodyear UltraGrip Performance 2 106H 255/50R21. Goodyear téligumi, autógumi nagy teljesítményű személy autókhoz, kiváló teljesítményel és menettulajdonságokkal. Az UltraGrip Performance 2 futófelületéhez használt keverék szélsőséges hidegben is megőrzi a tapadást, így az autógumi kiválóan teljesít minden téli időjárási körülmény mellett. A téli gumi futófelületén körbefutó, fűrészrajzolatú barázdák egyszerűbb gyorsítást és hegymászóképességet tesznek lehetővé. Az Adaptive SipeGrip technológia hatékonyan javítja a tapadást és a fékhatást jégen és letaposott havon. Az autógumi útfelülettel folyamatosan érintkező középvonala precízebb kormányozhatóságot szavatol száraz körülmények között. A futófelület V alakú barázdái gyorsan elvezetik a vizet a gumiabroncs felületéről, ezáltal kiváló irányíthatóságot biztosítanak a nedves és havas úton.

Goodyear gumiabroncsok

1898-ban alakult a Goodyear Tire and Rubber Company. A világ első sorozatgyártású autójához a Ford T-modellhez ő gyártotta a gumiabroncsokat. Ma rár 69 000 embert foglalkoztatnak világszerte 22 ország összesen 52 üzemében.

Kiemelkedően sok autógyártó választja a Goodyear autógumikat legújabb modelljeikhez. A Goodyear már egy új gépjárműtípus megalkotásának korai fázisában is együttműködik az autógyártókkal a technológia és innováció fejlesztése érdekében.

A Goodyear célja, hogy olyan autógumikat gyártson, amik az új gépjárműveket magasabb teljesítményszintre emelje. A teljesítmény javítása a féktávolságtól a környezeti hatásokig számos területre kiterjed. Az autógyártók tesztelik, majd jóváhagyják a Goodyear autógumikat, és ezeket választják a legújabb modellekhez. Goodyear partnerek: BMW, Audi, Mercedes, Rolls Royce, LandRover, Nissan, Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Fiat, Peugeot, Ford, Opel, Renault, Saab, VW, Chrysler, Toyota, Skoda, Seat, stb.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Ajánlatunk ebben a méretben


Goodyear EAGLE NCT5 255/50R21 106W
C E 72 dB

191 650 Ft / db

Continental Conti SportContact 5 255/50R21 109Y
A B 73 dB

104 810 Ft / db


Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.