+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

Dotz alufelni

Felni szélesség: 7

Felni átmérő: 16"

Felni osztókör: 5x112

Készleten

40 370 Ft/db (bruttó)

Dotz alufelni

Alufelni Dotz Mugello dark 7x16 5x112 ET 35 . Dotz Mugello dark alufelni , matt fekete kivitelben, gyári tuning autók megjelenésére emlékeztető, sokküllős, peremes dizájnnal. TÜV által bevizsgált alufelni.

Dotz alufelni

Magas minőségű német alufelni kifejezetten tuning designnal. A Dotz az európai alufelnik piacvezető gyártójának az ALCAR cégcsoportnak a saját márkája.

A gyártás során a Dotz felnik magas minőségi követelményeknek felelnek meg, mielőtt kikerülnek a gyárból számtalan teszten vesznek részt, ezáltal biztosítva az állandó magas minőséget.

Minden DOTZ alufelni német TÜV által bevizsgált alufelni. Minden Dotz alufelnibe szerelhető TPMS szenzor!

A Dotz könnyűfém felnik különleges formatervezésükkel, feltűnő színeikkel, s textúrájukkal egyedivé varázsolják autóját.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.