+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

Dotz alufelni

Felni szélesség: 8

Felni átmérő: 16"

Felni osztókör: 6x139,7

Készleten

49 870 Ft/db (bruttó)

Dotz alufelni

Alufelni Dotz Hammada 8x16 6x139,7 ET 20 . Dotz Hammada alufelni , ezüst fényezéssel, terepjárók részére. TÜV által bevizsgált, téli használatra is alkalmas alufelni.

Dotz alufelni

Magas minőségű német alufelni kifejezetten tuning designnal. A Dotz az európai alufelnik piacvezető gyártójának az ALCAR cégcsoportnak a saját márkája.

A gyártás során a Dotz felnik magas minőségi követelményeknek felelnek meg, mielőtt kikerülnek a gyárból számtalan teszten vesznek részt, ezáltal biztosítva az állandó magas minőséget.

Minden DOTZ alufelni német TÜV által bevizsgált alufelni. Minden Dotz alufelnibe szerelhető TPMS szenzor!

A Dotz könnyűfém felnik különleges formatervezésükkel, feltűnő színeikkel, s textúrájukkal egyedivé varázsolják autóját.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.