+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

Dezent alufelni

Felni szélesség: 8

Felni átmérő: 18"

Felni osztókör: 5x114,3

Készleten

45 220 Ft/db (bruttó)

Dezent alufelni

Alufelni Dezent RE 8x18 5x114,3 ET 40 . Dezent RE alufelni ezüst fényezéssel, sportos, ötküllős kivitelben. TÜV által bevizsgált, téli használatra is alkalmas alufelni.

Dezent alufelni

Magas minőségű és kiváló árfekvésű német alufelni. A Dezent az európai alufelnik piacvezető gyártójának az ALCAR cégcsoportnak a saját márkája.

A Dezent alufelnik folyamatos magas minőségét számos teszt garantálja. Minden egyes alufelni minőségellenőrzések sorozatán vesz részt, mire a gyárból kikerül. Az összes Dezent felni a német TÜV által bevizsgál. Minden Dezent alufelnibe szerelhető TPMS szenzor!

A fáradhatatlan fejlesztéseknek köszönhetően a legújabb autómodellekre is találhatunk Dezent alufelnit.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.