+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

Dezent alufelni

Felni szélesség: 6,5

Felni átmérő: 16"

Felni osztókör: 5x105

Készleten

29 310 Ft/db (bruttó)

Dezent alufelni

Alufelni Dezent RE 6,5x16 5x105 ET 38 FIX furat. Dezent RE alufelni ezüst fényezéssel, sportos, ötküllős kivitelben. TÜV által bevizsgált, téli használatra is alkalmas alufelni.

Dezent alufelni

Magas minőségű és kiváló árfekvésű német alufelni. A Dezent az európai alufelnik piacvezető gyártójának az ALCAR cégcsoportnak a saját márkája.

A Dezent alufelnik folyamatos magas minőségét számos teszt garantálja. Minden egyes alufelni minőségellenőrzések sorozatán vesz részt, mire a gyárból kikerül. Az összes Dezent felni a német TÜV által bevizsgál. Minden Dezent alufelnibe szerelhető TPMS szenzor!

A fáradhatatlan fejlesztéseknek köszönhetően a legújabb autómodellekre is találhatunk Dezent alufelnit.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.