+36 (1) 414-0954 | info@autoguminet.hu
H-P: 09.00-17.00

AEZ alufelni

Felni szélesség: 9

Felni átmérő: 19"

Felni osztókör: 5x127

Rendelésre

89 920 Ft/db (bruttó)

AEZ alufelni

Alufelni AEZ Reef SUV 9x19 5x127 ET 35 . AEZ Reef alufelni tíz küllős dizájnnal, melyen a matt fekete és a polírozott felületek vonalvezetése adja a dinamizmust. Sokoldalú, lenyűgöző, TÜV által bevizsgált alufelni.

AEZ alufelni

Az AEZ német alufelnik exkluzív Lite tech gyártással készített Nano technológiás borítással készülnek. Az AEZ magas minőségű, stílusos alufelni.

Az AEZ alufelniből több, mint egy millió darabot gyártanak évente kiváló minőségben.

Minden felni számos teszten megy keresztül, míg a vásárlójához ér, ezáltal biztosítva a folyamatos csúcs minőséget. Az összes alufelni a német TÜV által bevizsgál. Minden AEZ felnibe szerelhető TPMS szenzor!

Az AEZ folyamatosan követi, sőt alakítja a legújabb felni trendeket. Az AEZ alufelnik exclusive külsőt adnak autójának.

Nincsenek a termékhez vagy gyártóhoz kapcsolódó hírek.

Abroncs és felni gyártók


Nyári és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Adatvédelmi értesítés

A weboldal ún. sütiket használ az autó szerinti keresés, kosár és a pénztár helyes működése érdekében. További leírást adatvédelem oldalunkon olvashatsz.