Váltóméret kalkulátor

Gyári

Futófelület szélesség mm
 
Oldalfal magasság %
 
Felni átmérő inch

/
R


Futófelület szélesség:
mm

Oldalfal magasság:
mm

Sugár:
mm

Átmérő:
mm

Kerület:
mm

Fordulat:
/km

Választott

Futófelület szélesség mm
 
Oldalfal magasság %
 
Felni átmérő inch

/
R


Futófelület szélesség:
mm

Oldalfal magasság:
mm

Sugár:
mm

Átmérő:
mm

Kerület:
mm

Fordulat:
/km

Eredmény:

Amikor a sebességmérő 100-at mutat, a valós sebesség:
km/h

Ennyivel kerül feljebb/lejjebb az autó:
cm
Átmérőkülönbség (mm):
mm
Átmérőkülönbség (%):
%

Használja bátran a gumiméret váltót! FONTOS! Úgy változtassa meg a gumi szélesség és oldalfalmagasság arányát, hogy az Átmérőkülönbség +/- 2,5%-nál ne legyen nagyobb! A kiszámolt adatok csupán tájékoztató jellegűek, pontos információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.

A gumiméret kalkulátor segítségével számított adatok tájékoztató jellegűek, a gumiabroncsok pontos méreteit a termék gyártója határozza meg az E.T.R.T.O. szabványai alapján!

Találatok a Választott méretben:

 

Téligumi és nyárigumi

Éghajlatunkon a téligumi vásárlása, a téli gumi garnitúra beszerzése elengedhetetlen, mivel a téli és a nyári útviszonyok jelentősen eltérnek egymástól. A téligumik és a nyárigumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. A téli gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy alacsonyabb hőmérsékleten és nedves, havas, jeges útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson. A téligumi mintázatán mély és széles hosszanti, illetve oldalirányú mintaárkok vannak, melyek kivetik magukból a havat, és biztosítják a jó vízelvezetést a gyakran sáros, latyakos, jégkásás utakon. A lemellák fő szerepe, hogy fékezéskor és gyorsításkor fokozzák a téligumi kapaszkodását, tapadását az útburkolathoz. A téligumik a nyárigumiknál puhábbak, hogy az alacsony hőmérsékleten is jól tapadjanak.A téli gumik összetétele és mintázata a különböző felhasználások szerint változó, így vannak sportosabb, komfortosabb, takarékosabb téligumik is. Érdemes a saját igényeinknek megfelelő téli gumiabroncsot választani, hogy tökéletes biztonyságban autózhassunk.

Téligumi, Négyévszakos gumi, Nyárigumi webáruházunkban

 Téligumi, nyári gumi vagy felnit? Nálunk a legjobb helyen jár! Autógumi webáruházunkban megtalálja a vezető téligumi, nyári gumi és felni gyártók kínálatát. Autógumik széles választékát kínáljuk: nyári gumi, téligumi, négyévszakos gumi, személyautó gumi, terepjáró gumi, kisáruszállító gumi. A választásban segítséget nyújt autógumi és felni keresőnk, ahol könnyedén kiválaszthatja, hogy téligumit vagy nyári gumit keres, és tovább szűkítheti a keresést járműtipusra, gumi márkára, gumi méretre. Autógumi tanácsadó szolgáltatásunk segít Önnek a legideálisabb téligumi, nyári gumi kiválasztásában, míg blogunkban érdekes híreket olvashat az autógumik világából.

 csatlakozz