Váltóméret kalkulátor

Gyári

Futófelület szélesség mm
 
Oldalfal magasság %
 
Felni átmérő inch

/
R


Futófelület szélesség:
mm

Oldalfal magasság:
mm

Sugár:
mm

Átmérő:
mm

Kerület:
mm

Fordulat:
/km

Választott

Futófelület szélesség mm
 
Oldalfal magasság %
 
Felni átmérő inch

/
R


Futófelület szélesség:
mm

Oldalfal magasság:
mm

Sugár:
mm

Átmérő:
mm

Kerület:
mm

Fordulat:
/km

Eredmény:

Amikor a sebességmérő 100-at mutat, a valós sebesség:
km/h

Ennyivel kerül feljebb/lejjebb az autó:
cm
Átmérőkülönbség (mm):
mm
Átmérőkülönbség (%):
%

Használja bátran a gumiméret váltót! FONTOS! Úgy változtassa meg a gumi szélesség és oldalfalmagasság arányát, hogy az Átmérőkülönbség +/- 2,5%-nál ne legyen nagyobb! A kiszámolt adatok csupán tájékoztató jellegűek, pontos információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.

A gumiméret kalkulátor segítségével számított adatok tájékoztató jellegűek, a gumiabroncsok pontos méreteit a termék gyártója határozza meg az E.T.R.T.O. szabványai alapján!

Találatok a Választott méretben:

 

Nyárigumi és téligumi

Éghajlatunkon a nyárigumi vásárlása, a nyárigumi garnitúra beszerzése elengedhetetlen, mivel a nyári és a téli útviszonyok jelentősen eltérnek. A nyárigumi  és a téligumi, mind mintázatában, mind anyagában eltérnek, alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz. A nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson. A nyári gumi nagyobb felülettel érintkezik az úttal, mint a téli gumi, mintázata nem annyira tagolt, de a felületén kialakított hosszanti és oldalirányú csatornák hatékonyan képesek a vizet elvezetni. A nyárigumik a téligumiknál keményebbek, hogy a magas hőmérsékletet is jobban bírják. A nyári gumik összetétele és mintázata a különböző felhasználások szerint változó, így vannak sportosabb, komfortosabb, takarékosabb nyárigumik is. Érdemes a saját igényeinknek megfelelő nyári gumiabroncsot választani, hogy tökéletes biztonyságban autózhassunk.

Nyárigumi, Négyévszakos gumi, Téligumi webáruházunkban

 Téligumi, nyári gumi vagy felnit? Nálunk a legjobb helyen jár! Autógumi webáruházunkban megtalálja a vezető téligumi, nyári gumi és felni gyártók kínálatát. Autógumik széles választékát kínáljuk: nyári gumi, téligumi, négyévszakos gumi, személyautó gumi, terepjáró gumi, kisáruszállító gumi. A választásban segítséget nyújt autógumi és felni keresőnk, ahol könnyedén kiválaszthatja, hogy téligumit vagy nyári gumit keres, és tovább szűkítheti a keresést járműtipusra, gumi márkára, gumi méretre. Autógumi tanácsadó szolgáltatásunk segít Önnek a legideálisabb téligumi, nyári gumi kiválasztásában, míg blogunkban érdekes híreket olvashat az autógumik világából.

 csatlakozz